Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Over Loena & Co

Over Loena

Bij Loena & Co vind je een groot aanbod hippe en betaalbare kinderkleding van de leukste merken in kinderkleding. Met verschillende topmerken hebben we voor ieder wat wils. Wij hebben de maten 50 t/m 152, voor baby’s, kinderen en tieners. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en zorgen ieder seizoen weer voor een uitgebreid en hip assortiment. Ben je op zoek naar hippe en stoere kinderkleding? Je bent dus aan het goede adres bij Loena & Co!

Babykleding

Wij bieden een ruim assortiment van stoere en lieve baby kleding aan. De hippe babykleertjes hebben wij vanaf maat 50 t/m 86. Onze babykleding is heel goed te combineren binnen ons assortiment. Wij hebben complete setjes voor een betaalbare prijs!

Kinderkleding jongens

In kleding voor jongens bieden wij een leuke en hippe collectie aan. De jongenskleding is verkrijgbaar van maat 92 t/m 164. Zoek je naar stoere, klassieke of sportieve kleding voor jongens? Bij ons vind je de allerleukste kledingmerken voor kleine én grote jongens!

Kinderkleding meisjes

Niets is zo leuk als shoppen voor je dochter! Wij zijn van alle markten thuis als het aankomt op meisjes kinderkleding. Het is voor ons geen straf om de nieuwe meisjes kleding collecties te zien en uit te kiezen! Er zijn zoveel meisjes kinderkleding collecties verkrijgbaar in zoveel verschillende stijlen en kleuren!

Info/Contact

Damstraat 102, 9220 Hamme

info@loena-co.be

Door de combinatie met een vaste job, zijn onze openingsuren steeds variabel maar wel ruim, je vind onze up-to-date lijst steeds op onze google bedrijfspagina

Loena & Co

Voor de feestdagen hebben we een ruime aanpassing gedaan, deze lijst vindt je hier

openingsuren kerst & nieuw

Team

team_image
Meewerkende echtgenoot
Tamara Van Steen
team_image
Zaakvoerder
Jonathan Verbraeken
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

X
You don't have permission to register