Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Alle ballen in de lucht

Alle ballen in de lucht

Wanneer ik dit schrijf (= typ) zitten merendeel van de kids naar Toy Story te kijken = klein beetje  “rust” voor deze mama en ook -> Laptop open en eindelijk beginnen aan de zomer-collectie online te zetten.

Dat brengt me ineens bij mijn titel: Alle ballen in de lucht.

Want deze week zijn we enkel op zaterdag open, laat me kort even verduidelijken hoe dit komt.

Mijn planning was om eigenlijk heel de maand februari alleen op zaterdag open te doen, want zoals er al heel veel weten verhuizen we ( nu dus later dan voorzien) naar een ander pand. Een pand dat aan onze woning grenst , wat het in de toekomst iets makkelijker maakt voor deze mama om werk & privé in balans te houden.

Want ja BALANS is er nodig. Misschien weten of weten jullie het niet , dat ik alle ballen van de winkel ( uitpakken, labels, in de rekken hangen, poetsen),  webshop ( foto’s zoeken, lay out, artikels online zetten maar ook orders verwerken, inpakken ,verzenden en het huishouden ( wassen, strijken, poetsen noem maar op) samen met mijn mijn in de lucht houd ( en deze gaat ook nog uit werken dus je ziet het punt al 🙂 )

Dus PLANNING FEBRUARI -> ondertussen tussen het “verhuizen” door NIEUWE COLLECTIES ingepland.

En dat is dus DE REDEN dat ik deze week (ondanks de verhuis die ON HOLD) staat , enkel op zaterdag open ben.

Welke merken komen deze week aan bod? we gaan langs bij Troes: bij deze lieve dame vinden wij o.a. onze leuke collectie van MISS NELLA & binnenkort komt ook ALICE PI daar van binnen. ze heeft nog andere leuke dingen en die gaan we even bekijken.

Daarna kijken we ook nog even bij het Spaanse merk UBS2 -> die brengt ons voor deze zomer al MATCHING OUTFITS voor mama’s & dochter, en papa’s & zoon. LEUK LEUK LEUK

Last but ZEKER not least ….. KOKO NOKO komt volgende winter naar ons toe ( en mss ook al wat zomer?)

dus jullie zien het…mijn agenda zit vol deze week, want ook mijn uren zijn bepekt. Kids afzetten op school en om 15u zorgen dat ik ze weer kan ophalen ( ja door corona doe ik het echt liever zelf en met resultaat, nog geen COVID bij de kids en mij vastgesteld) zorgt ervoor dat ik maar een paar uur per dag heb, tel daarbij meestal de leuke autoritten richting Antwerpen en het plaatje is compleet.

Voila…even een verduidelijking waarom we deze week dus ZO WEINIG open zijn….maar de vrije uurtjes LOAD ik dus de zomercollectie op…dat geeft jullie al meteen een leuk beeld van wat we hebben.

EN NU…nu ga ik terug verder met het online zetten van LEVV, FEETJE, STURDY, MINI REBELS & WOODY

Groetjes Tamara



X
You don't have permission to register